HomeContactGastenboek

Overgordijnen - Mogelijkheden

Standaard worden uw overgordijnen van een vlinderplooi voorzien. Maar elke andere plooi kan ook. Bij een mooie soepele stof denk ik dan aan een 3-voudige vlinderplooi.

Het overgordijn valt dan net zo mooi in perfecte plooien als een soepele vitrage. Als er een kap voor uw rail hangt, is een vlinder-retourplooi op zijn plaats.

Maar ook lussen, of ringen in het gordijn geslagen, u zegt het maar. Enne.... Wij helpen u graag met kiezen door voor elke raam het juiste advies uit te brengen.

Diverse overgordijnstoffen kunnen ook verwerkt worden als paneel- of vouwgordijn, of als decoratie. Denkt U ook eens aan de finishing touch zoals een sprei of kussen !

Ook de wijze van ophangen van uw gordijn kan een prachtig plaatje opleveren. Gewone rail, rail met een trek-systeem, roedes in alle maten en vormen.

Misschien wilt u liever een geheel elektrische rail met afstandsbediening of zelfs een door u geprogrammeerde tijdschakelaar om op door u vastgestelde tijden open en dicht te gaan? Het kan allemaal (zie diversen).

Een overgordijnstof is prima materiaal om leuke kussentjes of een sprei van te maken. Uiteraard gebeurt dit in ons eigen atelier zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Als u een sprei laat maken van hetzelfde stof als uw overgordijnen, hoeft u nooit meer na te denken over welk dekbedovertrek u gebruikt.

En zeg nou zelf... Ziet het er niet schitterend uit.