HomeContactGastenboekLaminaat

In de natuur is niets identiek. Dat ziet u, dat voelt u. Kijk maar eens naar het elegante lijnenspel in een eiken plank. Quick-step is erin geslaagd een authentieke techniek te ontwikkelen die uw laminaatvloer dat originele uitzicht en unieke gevoel geeft.

Met deze vloer kun u van uw huis uw thuis maken.


Alle vloeren van Quick-step zijn bovendien voorzien van het unieke (unilin) clic-systeem. Zowel de planken als de tegels. Na installatie is de vloer meteen te gebruiken. En u kunt deze vloer mee verhuizen, er komt geen lijm meer aan te pas.

Schoonmaken wordt gemakkelijker dan ooit nu het intrekken van vocht tot het verleden behoort. Water blijft gewoon op de voegen van elke plank liggen dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating en vormt druppels die zo kunnen worden opgeveegd.

De drinkbak van uw huisdier of het knoeien van vocht levert nu geen problemen meer.


Een Quick-step vloer is duurzaam, mooi, zeer hygiënisch en qua kleur en design onovertroffen. U treft derhalve bij ons alleen laminaat aan van dit merk.

Natuurlijk leggen wij deze vloer voor u, indien u dit wenst. Een uniclic-vloer is echter zeer eenvoudig zelf aan te brengen. U kunt uw vloer afwerken met diverse soorten plinten. Deze zijn allemaal te krijgen in hetzelfde dessin als uw vloer.