HomeContactGastenboek

Marmoleum

Wie bij natuurlijk wonen nog denkt aan het geiten-wollen-sokken interieur met hele basic meubeltjes van ongelakt beuken of rotan heeft het mis. Natuurlijk wordt de natuur als uitgangspunt genomen voor de kleuren, materialen en vormen. Maar de natuur is een van de mooiste dingen in het leven en kan van tijd tot tijd ook bijzonder kleurrijk zijn. Forbo heeft hierin met MARMOLEUM de perfecte balans gevonden.

Marmoleum (of Linoleum) bestaat uit natuurlijke materialen zoals; harsen, lijnolie, houtmeel, kalksteen en jute. En geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk gebruik van energie. Marmoleum is niet alleen praktisch, het is ook een sterk decoratieve vloer. Welke sfeer u ook voor Uw huis voor ogen heeft, er is altijd wel een vloer voor u.

Ook kunt u met marmoleum decoraties in de vloer aan laten brengen, u hebt werkelijk een onbeperkte ontwerpvrijheid. Wij helpen u graag om uw ideeën uit te werken.  

Marmoleum Modular is een nieuwe en originele collectie waarmee oneindig gespeeld kan worden. Meer dan 60 kleuren en 6 verschillende formaten, waarmee u zelf een vloer kunt creëren.

Het onderhoud van marmoleum is eenvoudig. Uw vloer is duurzaam en kleurecht. U houdt de vloer stofvrij met een stofwisser en verwijdert vlekken met een neutraal reinigingsmiddel en een vochtige doek. Ook bestaat de mogelijkheid om door ons een professionele beschermlaag op u vloer aan te brengen. Dit heet polymeren.

Forbo geeft u zelfs 15 jaar garantie op de vloer. Dat zegt toch al genoeg.

Marmoleum kan zowel op een betonvloer als op een houten vloer worden aangebracht. Een betonvloer moet altijd eerst geëgaliseerd worden, een houten vloer wordt met een MDF ondervloer perfect glad gemaakt. Uiteraard verzorgen wij dit voor u.

Voor onderhoud van uw Marmoleum kunt onze instructies lezen op diversen.