HomeContactGastenboekProjectinrichting

Indien u voor uw bedrijf, school of praktijk op zoek bent naar gordijnen, binnenzonwering (zoals lamellen) of vloerbedekking bent u bij Timmermans in goede handen.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren in kwaliteit en kleur. Omdat wij geen van onze werkzaamheden uit handen geven heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij zijn in staat om uiterst flexibel in te springen op al uw wensen. De prijs zal u verbazen.
Juist omdat niets uit handen wordt gegeven, kunnen wij tegen zeer concurreerde prijzen werken. De enorme ervaring van onze stoffeerders staat garant voor een stuk gedegen vakmanschap.

Onze collectie brandvertragende gordijnen is ongekend groot. Vele architecten hebben daar reeds dankbaar gebruikt van gemaakt. Ook een eigen motief in tapijt kan al in kleinere hoeveelheden tegen een zeer aantrekkelijke prijs worden aangeboden.
Onze stoffeerders kunnen toveren met tapijt, PVC en natuurlijk Marmoleum. Ongeacht welk motief u aan wilt laten brengen, wij draaien er onze hand niet voor om. Ook kunnen wij uw vloer polymeren (in de was zetten). Dit kan zowel met een nieuwe als met een oude vloer. Ook het verwijderen van het oude tapijt en het afvoeren kan door ons verzorgd worden.
Wij houden bij openbare gebouwen al jaren rekening met de brandveiligheid. Dit is wettelijk verplicht en bovendien staat juist dit in de kleine lettertjes van uw brandverzekering.  

Uiteraard hebben wij ook laminaat, Flotex, Tarkett, Mipolan, Coral en Amtico e.d. in onze collectie.