HomeContactGastenboek

 PVC Vloeren 

Een PVC vloer is een comfortabele kwaliteitsvloer met de natuurlijke uitstraling van een echte houten- of tegelvloer en alle praktische voordelen van kunststof. PVC vloeren bestaan uit stroken of tegels. Het sterke materiaal is geschikt voor alle ruimtes in uw huis, dus ook voor de keuken en de badkamer.

Voordelen van een PVC vloer:

Zoekt u een vloer met een harde toplaag, maar met een natuurlijk uiterlijk ? Die warm aanvoelt, maar ook geschikt is voor vloerverwarming ? Een vloer die ook geschikt is voor natte ruimtes als de keuken en de badkamer, maar die stroef is ook al is hij nat ? Kies dan voor een PVC vloer.

PVC kan uitstekend op een trap worden gelegd.

PVC vloer is krasbestendig

PVC vloer dempt het contactgeluid, geniet van het stille loopcomfort

PVC vloer is makkelijk schoon te houden

PVC vloer heeft een sterke en slijtvaste toplaag

PVC vloer voelt behaaglijk warm aan

PVC vloer is perfect geschikt voor vloer verwarming of -koeling

PVC vloer is dun en soepel

PVC vloer is verkrijgbaar in toonaangevende trendy vloerontwerpen

PVC vloeren hebben meestal 20 jaar garantie

PVC vloer is minder kostbaar als een echte houten- of tegelvloer en gaat langer mee

PVC vloeren zijn luxe vloeren met een unieke, expressieve uitstraling. Dankzij hun levensechte detaillering, hun voelbaar reliëf en fascinerende kleurvariaties ademen deze PVC vloeren elk een eigen sfeer uit. Voor een feilloze overgang van uw vloer en de muur zijn er bijpassende plinten klaar, in dezelfde kleur als uw vloer en met een passende structuur. Heeft u liever MDF-plinten dan kunnen wij deze uiteraard ook leveren.

PVC-vloeren moeten altijd verlijmd worden. Dit verlijmen dient op een goed geëgaliseerde ondervloer te gebeuren. PVC vloeren kunnen ook middels een klik-systeem worden aangebracht. Dit heeft ook nadelen en is niet altijd de beste optie. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn dat het plaatselijk verlijmd dient te worden.

Alle werkzaamheden worden door ons vakkundig personeel voor u uitgevoerd.

 

mFLOR heeft een inspirerende app ontwikkeld: Zie mFLOR in uw eigen omgeving! Neem een foto van uw kamer met uw smartphone, bekijk de collecties met innovatieve designvloeren van mFLOR en probeer zoveel mogelijk mFLOR uit als u wilt. Zo kunt u makkelijk zien welke mFLOR vloer het beste in uw kamer(s) past. Ook kunt u deze foto’s makkelijk uploaden naar Facebook en Twitter.