HomeContactGastenboek

Harde vloerbedekking

Onder harde vloerbedekking verstaan we alles wat niet "zacht" is.

We hebben het dan over vinyl, marmoleum of andere harde vloeren. Veel mensen komen nog binnen en vragen naar Novilon. Dit is een merknaam voor vinyl van Forbo.

Novilon, maar ook nog nog enkele andere merken zoals Rhino, Galerie, Tarkett, Novilux, enz, vindt u zeer uitgebreid bij ons terug. Vinyl is er in vele prijsklassen, en kan overal gelegd worden, ook op te trap.

Voor mensen met huisdieren en/of kleine kinderen is vinyl naast marmoleum en laminaat een perfecte oplossing. Laat ze maar knoeien, U hebt het zo opgedweild. Vinyl vraagt weinig tot geen onderhoud en vaak ziet het er verraderlijk echt uit. Wilt U een mooie tegelvloer, houtenvloer of juist een rustige bijna effen vloer, maar kan er om een of andere reden geen "echte" vloer gelegd worden, met vinyl ziet u het verschil bijna niet.

Vinyl dient op een vlakke vloer gelegd te worden. Indien nodig wordt uw vloer eerst geëgaliseerd.

Onze gehele collectie vinyl is goed. Dit houdt in dat het los gelegd kan worden. In situaties bij rolstoelgebruik of vloerverwarming wordt er altijd verlijmd of gefixeerd. In dit geval moet er geëgaliseerd worden.