HomeContactGastenboek

 

 

Met shutters maakt u een mooie kamer indrukwekkend 

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. 

Wat zijn shutters?

Shutters – ook wel Amerikaanse shutters genoemd – zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ooit zijn ze bedacht door de oude Grieken. Ook vandaag de dag bieden shutters u de mooiste manier om te spelen met licht.

Opmerkelijk tot in het kleinste detail

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes, waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk!

Maak nu een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvend advies en prijsberekening op telefoonnummer 040-2430500

 

Jasno-app

De JASNO-app (voor de iPhone, iPad, iPod Touch en ANDROID) laat zien hoe shutters bij jou thuis voor de ramen staan. In slechts drie simpele stappen zie je hoe bijvoorbeeld het raam in de kinderkamer voorzien is van shutters.

jasno shutters iphone app
jasno shutters android app

In 3 stappen shutters voor jouw raam

Maak een foto met jouw smartphone of selecteer in de app een foto uit jouw album, geef op de foto aan waar de hoekpunten van het raam/deur/doorgang of kast zitten, voer de breedte in en de shutter verschijnt.

Vervolgens kun je verschillende aanpassingen doen: verander de kleur van de shutters, het aantal panelen, de bediening of de lamelmaat. Ook kun je meerdere shutters in één foto plaatsen zodat er een totaalbeeld ontstaat.

Klaar met bewerken? De van shutters voorziene foto kun je in de galerij bewaren, mailen of delen via Twitter of Facebook.

  

Maak nu een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvend advies en prijsberekening op telefoonnummer 040-2430500